Uslovi korišćenja

Poštovani potrošači,

molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe “ACE CO” doo internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

“ACE CO” doo, zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.aceco.com i svim njegovim sadržajima.

Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.

Prodavac u konkretnom slučaju je “ACE CO” doo.

“ACE CO” doo na sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.aceco.com sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i “ACE CO” doo se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu “ACE CO” doo, vlasništvo su “ACE CO” doo i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo “ACE CO” doo i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Uputstvo za online kupovinu

Trenutno nismo u mogućnosti da vršimo ovakav način kupovine.

Cene

Sve cene navedene na sajtu su veleprodajne i na njih se dodaje iskazan PDV. Sve cene su date u dinarima.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se realizovati u valuti Republike Srbije – dinarima.

Opis proizvoda

“ACE CO” doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, “ACE CO” doo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako fizički proizvodi koje ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u zakonskom roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Dostupnost fizičkih proizvoda prikazanih na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u zalihama. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi ili pozivanjem na broj telefona +381 (0) 32 372 720 ili proverom putem info elektroničke adrese našeg sajta.

Isporuka

Proizvodi koje poručite putem Interneta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima “ACE CO” doo ostvaruje saradnju.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj +381 (0) 32 372 720 ili e-maila na adresu: info@aceco.rs. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.

Privatnost podataka

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova je od najvećeg značaja za naše preduzeće. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa “ACE CO” doo usklađene sa propisima Republike Srbije.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail. “ACE CO” doo ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Prihvatanjem ovih Uslova dajete izičit pristanak tj. saglasnost da “ACE CO” doo, povezana lica i njeni poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke u svrhu brige o kupcima i marketinga, kao i praćenja preferencija — potreba potrošača, kako bi “ACE CO” doo ocenila da li ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i proizvoda. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa “ACE CO” doo. Svi zaposleni Internet sajta “ACE CO” doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta. Potrošače koji odluče da se odjave od newsletter-a, to mogu učiniti tako što će poslati e-mail na adresu info@aceco.rs.

“ACE CO” doo preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

“ACE CO” doo preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke “ACE CO” doo bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. “ACE CO” doo nikada neće namerno uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)

Kada pristupite web sajtu “ACE CO” doo, opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

Saglasnost

Ostavljanjem mail adrese dajete saglasnost da Vam se obaveštenja i dokumentacija šalju u elektronskom obliku, na mail adresu koju ste ostavili. “ACE CO” doo će komunicirati sa Vama putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja će objavljivati na ovom sajtu, a u posebnim slučajevima i telefonom.

Zabrana zloupotrebe sajta

Korisnicima našeg internet sajta nije dozvoljeno da:

- Ometaju i/ili onemogućavaju bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja;

- Objavljuju i/ili prenose na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim se može inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima.

- Daju netačne informacije koje se tiču ličnih podataka;

- Koriste tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljaju da istupaju u ime trećeg lica, firme ili organizacije;

- Bave se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem koristeći naš sajt;

- Modifikuju, ometaju, presreću ili hakuju internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja;

- Koriste specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta.

Ukoliko se prekrši bilo koji od navedenih Uslova mi korisnika možemo onemogućiti da koristi ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Takođe, možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da prijavimo nadležnim organima.kompankompa

Izjava o odricanju od odgovornosti

“ACE CO” doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Dostupnost fizičkih proizvoda prikazanih na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u zalihama. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi ili pozivanjem na broj telefona +381 (0) 32 372 720 ili proverom putem info elektroničke adrese našeg sajta.

Prijavite se za naš newsletter.