Kompanija

Preduzeće ACE CO DOO je porodično preduzeće osnovano 1992.godine u Ježevici. Primarna delatnost kojom je započeto poslovanje bila je štampanje školskog i kancelarijskog programa papirne konfekcije, kao i pružanje različitih vrsta usluga iz oblasti štampe, dorade i knjigovezačkih radova.

Vremenom se uz poslove štamparije razvila i veleprodaja ostalog školskog i kancelarijskog pribora, pa je u tu svrhu otvoren i magacin veleprodaje u Čačku. Ideja kojom smo se vodili bila je da se na jednom mestu spoji sve što je neophodno za funkcionalan rad bilo koje knjižare ili preduzeća. U korak sa širenjem delatnosti, 2012. otvoreno je i predstavništvo firme u Beogradu, a 2018. još jedna poslovnica u Čačku, usredsređena na dizajn i digitalnu štampu.

Svojim načinom poslovanja uspeli smo da zauzmemo mesto u samom vrhu ovog sektora poslovanja, posebno u centralnoj i zapadnoj Srbiji, gde su rezultati našeg rada najznačajniji. Iz naše štamparije izlaze jedinstveni proizvodi, koji su svojim kvalitetom i dizajnom postali prepoznatljivi kako na domaćem, tako i na tržištu bivših jugoslovenskih republika.

Štamparija se tokom proteklih godina sve više razvijala i sada raspolažemo velikim proizvodnim kapacitetom, i opskrbljeni smo najsavremenijim mašinama iz oblasti štamparske industrije, kako na polju ofset, tako i na polju digitalne štampe. Bez obzira na kvalitetnu opremljenost štamparije, i dalje nastavljamo da se razvijamo i napredujemo u ovom sektoru. Pored naših standardnih proizvoda, u mogućnosti smo da ponudimo različite vrste štampi: kataloga, flajera, brošura, plakata, kalendara, memoranduma, vizit karti, rokovnika, autobuskih karti, blokovske robe i dr. reklamnog i kancelarijskog materijala po porudžbini u izuzetno velikim tiražima. 

Razvijajući sektor veleprodaje školskog i kancelarijskog pribora, uspeli smo da započnemo saradnju sa kompanijom „BIC“ koja proizvodi kako školski tako i kancelarijski pisaći pribor,i čiji smo generalni zastupnik za Srbiju. Pored „BIC-a“ tu su još i mnogi poznati brendovi, uvršteni u naš prodajni asortiman na osnovu želja i zahteva naših kupaca.   

Planovi za budućnost, pored razvoja Internet prodaje, podrazumevaju usavršavanje dosadašnjeg poslovanja i pomeranje granica u sektoru proizvodnje i trgovine štampanim materijalom, školskom i kancelarijskom opremom.

Informacije

Prijavite se za naš newsletter.